Суурь болон ком еэвэн
Видео
![](/media/talkhchikher/content/hewiin_boow/.-8838003164452580375_800_x_800.jpg)
Суурь еэвэнгийн шанзыг бэлтгэхдээ цэвэр арвайн гурилыг цөцгийн тос, элсэн чихэртэй багсарч бэлтгэдэг бөгөөд тухайн жилийн билэгдлийг хэвлэж үйлдвэрлэдэг.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: Ердийн нөхцөлд 14 хоног хадгална.
Суурь еэвэнгийн шанзыг бэлтгэхдээ цэвэр арвайн гурилыг цөцгийн тос, элсэн чихэртэй багсарч бэлтгэдэг бөгөөд тухайн жилийн билэгдлийг хэвлэж үйлдвэрлэдэг.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: Ердийн нөхцөлд 14 хоног хадгална.