Хэрэглэгчийн боловсрол

2017/11/20 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Шанзтай багет талх

Хэрэглэгчдийн зүгээс багет талхыг хэрхэн хэрэглэх, ямар хольцтой хамтатган хэрэглэх талаар зөвлөгөө мэдээлэл авахыг х...
Дэлгэрэнгүй
2017/11/04 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Эрүүл мэнд

ХҮНСНИЙ НОГОО:Хүнсний ногоо нь илчлэг бага, эрдэс бодис, аминдэм, биологийн идэвхит бодисын үндсэн эх үүсвэр юм. Хоно...
Дэлгэрэнгүй
2017/11/04 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Чанар гэж юу вэ?

1992 онд Харвардын их сургуулийн хоол тэжээлийн мэргэжилтнүүд эрүүл хооллолтын пирамидыг анх бүтээсэн түүхтэй. Улс, ү...
Дэлгэрэнгүй
2017/11/04 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Талх, нарийн боовны хэрэглээ

ҮР ТАРИА ТҮҮГЭЭР БОЛОВСРУУЛСАН БҮТЭЭГДЭХҮҮН: Хоногийн хоолны үндсэн суурь, илчлэгийн эх үүсвэр нь үр тарианы төрөл юм...
Дэлгэрэнгүй