Атар иж бүрдэл

Атар хэвийн боовыг үйлдвэрлэхдээ уламжлалт технологийг орчин үеийн техник технологитой хослуулан монгол шар тосоор багсарч үйлдвэрлэдэг тул идэхэд амттай идээ засахад өнгөтэй.
Атар иж бүрдэлд хүнсний шилдэг үйлдвэрүүдийн сар шинийн тавгийн идээ засах, цагаалга хийхэд шаардлагатай хэвийн боов, ком еэвэн, сүү, ногоон цай, жигнэмэг, чихэр, цагаан будаа, үзэм, ёотон зэрэг 14 нэр төрлийн бүтээгдэхүүн багтдаг.
ХЭМЖЭЭ: 15, 21 ширхэг
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: Ердийн нөхцөлд 21 хоног хадгална.

Хэрэглэгчийн боловсролд

Шанзтай багет талх

2017/11/20
Хэрэглэгчдийн зүгээс багет талхыг хэрхэн хэрэглэх, ямар хольцтой хамтатган хэрэглэх талаар зөвлөгөө мэдээлэл авахыг хүссэн санал ихээр ирдэг тул багет талхны хэрэглээг таниулсан цуврал би...

Эрүүл мэнд

2017/11/04
ХҮНСНИЙ НОГОО:Хүнсний ногоо нь илчлэг бага, эрдэс бодис, аминдэм, биологийн идэвхит бодисын үндсэн эх үүсвэр юм. Хоногийн хоолны гаруй хувь буюу насанд хүрсэн хүн өдөрт 3 – 5 нэгж хүнсни...

Талх, нарийн боовны хэрэглээ

2017/11/04
ҮР ТАРИА ТҮҮГЭЭР БОЛОВСРУУЛСАН БҮТЭЭГДЭХҮҮН: Хоногийн хоолны үндсэн суурь, илчлэгийн эх үүсвэр нь үр тарианы төрөл юм. Хоногий хоолны 40 орчим хувь буюу насанд хүрсэн хүн өдөрт 11-16 нэгж...

Чанар гэж юу вэ?

2017/11/04
1992 онд Харвардын их сургуулийн хоол тэжээлийн мэргэжилтнүүд эрүүл хооллолтын пирамидыг анх бүтээсэн түүхтэй. Улс, үндэстэн бүрт ёс заншил, газар зүйн байршил болон хүний биеийн физиолог...