Зууван чех

Энэхүү талх нь шингэн сүүний агууламж ихтэй тул хүний бие махбодийн физиологийн үйл ажиллагаанд зайлшгүй шаардлагатай шимт тэжээлийн бодисуудыг агуулсан бүтээгдэхүүн юм.

Орц: Буудайн гурил БГ-075, шингэн сүү, давс, хөх тарианы гурил, элсэн чихэр, талхны исгэгч, чанаржуулагч (E516, E300)

Жин: 600 гр

Хадгалах хугацаа: +15C-аас +18C хэмд 48 цаг хадгална.

Хэрэглэгчийн боловсролд

Шанзтай багет талх

2017/11/20
Хэрэглэгчдийн зүгээс багет талхыг хэрхэн хэрэглэх, ямар хольцтой хамтатган хэрэглэх талаар зөвлөгөө мэдээлэл авахыг хүссэн санал ихээр ирдэг тул багет талхны хэрэглээг таниулсан цуврал би...

Эрүүл мэнд

2017/11/04
ХҮНСНИЙ НОГОО:Хүнсний ногоо нь илчлэг бага, эрдэс бодис, аминдэм, биологийн идэвхит бодисын үндсэн эх үүсвэр юм. Хоногийн хоолны гаруй хувь буюу насанд хүрсэн хүн өдөрт 3 – 5 нэгж хүнсни...

Чанар гэж юу вэ?

2017/11/04
1992 онд Харвардын их сургуулийн хоол тэжээлийн мэргэжилтнүүд эрүүл хооллолтын пирамидыг анх бүтээсэн түүхтэй. Улс, үндэстэн бүрт ёс заншил, газар зүйн байршил болон хүний биеийн физиолог...

Талх, нарийн боовны хэрэглээ

2017/11/04
ҮР ТАРИА ТҮҮГЭЭР БОЛОВСРУУЛСАН БҮТЭЭГДЭХҮҮН: Хоногийн хоолны үндсэн суурь, илчлэгийн эх үүсвэр нь үр тарианы төрөл юм. Хоногий хоолны 40 орчим хувь буюу насанд хүрсэн хүн өдөрт 11-16 нэгж...