Бородино

Бородино талх нь Орос улсын хамгийн түгээмэл хэрэглэгддэг үндэсний талх юм. Бородино талхны үүсэл нь баримтат бус эх сурвалжаар 1812 онд ОХУ-ын /хуучнаар ЗХУ-ын/ Бородино тосгонд болсон Александра Тучкова генералаар удирдуулсан цэргийн арми Франц улстай тулалдаж байх үед тосгоны эмэгтэйчүүдийн сүмийн хажууд байрлах талхны мухлагт цэргүүдэд өл даах хүнс бэлтгэх зорилгоор энэхүү талхыг анх хийж байсан гэдэг.

Энэ нь тулалдаан нь Орос улсын түүхэн дэх хамгийн их цэргүүдээ алдсан тулалдаан гэж тэмдэглэсэн байдаг бөгөөд дайны хүнд жилүүдэд тохиолдсон хямралыг хамт давсан талх хэмээн Бородино талхыг олон жилийн туршид ОХУ-ын үндэсний брэнд бүтээгдэхүүн болгон хэрэглэж ирсэн.

Орц: Буудайн гурил, хөх тариан гурил, арвайн соёолжны ханд, талхны исгэгч, буудайн хивэг зэрэг B1, B2 аминдэмээр баялаг

Хадгалах хугацаа: +15C-аас +18C хэмд 21 цаг хадгална.

Хэрэглэгчийн боловсролд

Зөвлөгөө №5 {Сахартай бүтээгдэхүүний хор нөлөө}

2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хоол...

Зөвлөгөө №4 {Таргалалтаас үүссэн өвчлөлүүд }

2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хооллох ...

Зөвлөгөө №3 {Таргалалт гэж юу вэ?}

2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хоолло...

Зөвлөгөө №2 {Зөв хооллож сурах энгийн ойлголтуудаас }

2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв х...