ХАД БӨӨРӨЛЗГӨНӨТЭЙ

Хэрэглэгчийн боловсролд

Зөвлөгөө №5 {Сахартай бүтээгдэхүүний хор нөлөө}

2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хоол...

Зөвлөгөө №4 {Таргалалтаас үүссэн өвчлөлүүд }

2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хооллох ...

Зөвлөгөө №3 {Таргалалт гэж юу вэ?}

2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хоолло...

Зөвлөгөө №2 {Зөв хооллож сурах энгийн ойлголтуудаас }

2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв х...