ОЛОН ҮРТЭЙ УРГАЦ
- ОЛОН ҮРТЭЙ УРГАЦ
- МАЛЬТМИКС
- СҮҮТЭЙ ТАЛХ
- Бородинский Новый
- АМТЛАГ БРЭНД КРЕМТ
- ХИВЭГТЭЙ ТАЛХ
- АЛМОНД КОКОСЫН ГУРИЛТАЙ КЕТО ТАЛХ
- МААЛИНГЫН ГУРИЛТАЙ КЕТО ТАЛХ
- ХААН БРЭНД ЧИАБАТТА
- КОРИАНДРТАЙ БОРОДИНО
- ҮЗЭМТЭЙ БОРОДИНО
- ХААН ХОТДОГНЫ ТАЛХ /УЛАМЖЛАЛТ/
- БҮХЭЛ ҮРИЙН АТАР
- ХӨХ ТАРИАНЫ ФРАНЦ БАГЕТ
- САРМИСТАЙ БАГЕТ
- САМАРТАЙ БОРОДИНО
- МОСКОВСКИЙ
- ОЛОН ҮР САРМИСААР БАЯЖУУЛСАН ХӨХ ТАРИАН БАГЕТ
- УЛАМЖЛАЛТ ФРАНЦ БАГЕТ
- АМТЛАГ БРЭНД ҮЗЭМТЭЙ ТАЛХ
- БОРОДИНО
- ХААН БУРГЕРЫН ТАЛХ /УЛАМЖЛАЛТ/
- ХААН БРЭНД СЭНДВИЧНИЙ ТАЛХ
- ЗУУВАН ЧЕХ
- УРГАЦ ХӨХ ТАРИАНЫ
- МИШЭЭЛ
- МИШЭЭЛ ХӨХ ТАРИАНЫ
- ОЛОН ҮРТЭЙ ТАЛХ
- АТАР ХӨХ ТАРИА /ЗҮССЭН/
- Хөх тариан Атар талх
- АТАР ХӨХ ТАРИА
- АТАР ЗҮССЭН
- АТАР
Видео
Бүтээгдэхүүний жин: 0.25 кг
Орц, найрлага: Буудайн гурил БГ-075, ундны ус, хөх тариан гурил, наранцэцэгийн үр, соёолж, гүнжидийн үр, хөх тариан нэвс, давс, элсэн чихэр, ургамлын тос, талхны исгэгч, чанаржуулагч
Тэжээллэг чанар /100 гр-д /:
Илчлэг- 362 ккал
Нийт тос- 9.5 гр
Уураг- 11 гр
Нийт нүүрс ус- 58 гр
Хадгалах хугацаа: Хуурай сэрүүн орчинд нарны гэрлээс хол, харьцангуй чийглэг 70%-иас ихгүй, 15-18C хэмд 72 цаг хадгална.
Хэрэглэгчийн боловсролд
Зөвлөгөө №5 {Сахартай бүтээгдэхүүний хор нөлөө}
2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн
хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий
олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хоол...
Зөвлөгөө №4 {Таргалалтаас үүссэн өвчлөлүүд }
2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хооллох ...
Зөвлөгөө №3 {Таргалалт гэж юу вэ?}
2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хоолло...
Зөвлөгөө №2 {Зөв хооллож сурах энгийн ойлголтуудаас }
2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн
хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний
бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж
байгаагаас зөв х...