Атар иж бүрдэл

Атар хэвийн боовыг үйлдвэрлэхдээ уламжлалт технологийг орчин үеийн техник технологитой хослуулан монгол шар тосоор багсарч үйлдвэрлэдэг тул идэхэд амттай идээ засахад өнгөтэй.
Атар иж бүрдэлд хүнсний шилдэг үйлдвэрүүдийн сар шинийн тавгийн идээ засах, цагаалга хийхэд шаардлагатай хэвийн боов, ком еэвэн, сүү, ногоон цай, жигнэмэг, чихэр, цагаан будаа, үзэм, ёотон зэрэг 14 нэр төрлийн бүтээгдэхүүн багтдаг.
ХЭМЖЭЭ: 15, 21 ширхэг
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: Ердийн нөхцөлд 21 хоног хадгална.

Хэрэглэгчийн боловсролд

Зөвлөгөө №5 {Сахартай бүтээгдэхүүний хор нөлөө}

2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хоол...

Зөвлөгөө №4 {Таргалалтаас үүссэн өвчлөлүүд }

2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хооллох ...

Зөвлөгөө №3 {Таргалалт гэж юу вэ?}

2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв хоолло...

Зөвлөгөө №2 {Зөв хооллож сурах энгийн ойлголтуудаас }

2018/04/12
Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маань хэтэрхий олон химийн найрлага бүтэцтэй болж байгаагаас зөв х...