Хэрэглэгчийн боловсрол

2018/04/12 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Зөвлөгөө №5 {Сахартай бүтээгдэхүүний хор нөлөө}

Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн м...
Дэлгэрэнгүй
2018/04/12 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Зөвлөгөө №4 {Таргалалтаас үүссэн өвчлөлүүд }

Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маа...
Дэлгэрэнгүй
2018/04/12 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Зөвлөгөө №3 {Таргалалт гэж юу вэ?}

Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн м...
Дэлгэрэнгүй
2018/04/12 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Зөвлөгөө №2 {Зөв хооллож сурах энгийн ойлголтуудаас }

Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүү...
Дэлгэрэнгүй
2018/04/12 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Зөвлөгөө №1 {Зөв хооллолт гэж юу вэ? }

Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн м...
Дэлгэрэнгүй
2017/11/20 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Шанзтай багет талх

Хэрэглэгчдийн зүгээс багет талхыг хэрхэн хэрэглэх, ямар хольцтой хамтатган хэрэглэх талаар зөвлөгөө мэдээлэл авахыг х...
Дэлгэрэнгүй
2017/11/04 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Эрүүл мэнд

ХҮНСНИЙ НОГОО: Хүнсний ногоо нь илчлэг бага, эрдэс бодис, аминдэм, биологийн идэвхит бодисын үндсэн эх үүсвэр юм. Хон...
Дэлгэрэнгүй
2017/11/04 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Чанар гэж юу вэ?

1992 онд Харвардын их сургуулийн хоол тэжээлийн мэргэжилтнүүд эрүүл хооллолтын пирамидыг анх бүтээсэн түүхтэй. Улс, ү...
Дэлгэрэнгүй
2017/11/04 | Хэрэглэгчийн боловсрол

Талх, нарийн боовны хэрэглээ

ҮР ТАРИА ТҮҮГЭЭР БОЛОВСРУУЛСАН БҮТЭЭГДЭХҮҮН: Хоногийн хоолны үндсэн суурь, илчлэгийн эх үүсвэр нь үр тарианы төрөл юм...
Дэлгэрэнгүй