2018/04/12 | Хэрэглэгчийн боловсрол Зөвлөгөө №5 {Сахартай бүтээгдэхүүний хор нөлөө} Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн м... Дэлгэрэнгүй 2018/04/12 | Хэрэглэгчийн боловсрол Зөвлөгөө №4 {Таргалалтаас үүссэн өвчлөлүүд } Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн маа... Дэлгэрэнгүй 2018/04/12 | Хэрэглэгчийн боловсрол Зөвлөгөө №3 {Таргалалт гэж юу вэ?} Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн м... Дэлгэрэнгүй 2018/04/12 | Хэрэглэгчийн боловсрол Зөвлөгөө №2 {Зөв хооллож сурах энгийн ойлголтуудаас } Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүү... Дэлгэрэнгүй 2018/04/12 | Хэрэглэгчийн боловсрол Зөвлөгөө №1 {Зөв хооллолт гэж юу вэ? } Орчин үед техник технологи хөгжихийн хирээр аливаа юм бүхэн хөгжиж байгаагийн хажуугаар хоол хүнсний бүтээгдэхүүн м... Дэлгэрэнгүй 2017/11/20 | Хэрэглэгчийн боловсрол Шанзтай багет талх Хэрэглэгчдийн зүгээс багет талхыг хэрхэн хэрэглэх, ямар хольцтой хамтатган хэрэглэх талаар зөвлөгөө мэдээлэл авахыг х... Дэлгэрэнгүй 2017/11/04 | Хэрэглэгчийн боловсрол Эрүүл мэнд ХҮНСНИЙ НОГОО: Хүнсний ногоо нь илчлэг бага, эрдэс бодис, аминдэм, биологийн идэвхит бодисын үндсэн эх үүсвэр юм. Хон... Дэлгэрэнгүй 2017/11/04 | Хэрэглэгчийн боловсрол Чанар гэж юу вэ? 1992 онд Харвардын их сургуулийн хоол тэжээлийн мэргэжилтнүүд эрүүл хооллолтын пирамидыг анх бүтээсэн түүхтэй. Улс, ү... Дэлгэрэнгүй 2017/11/04 | Хэрэглэгчийн боловсрол Талх, нарийн боовны хэрэглээ ҮР ТАРИА ТҮҮГЭЭР БОЛОВСРУУЛСАН БҮТЭЭГДЭХҮҮН: Хоногийн хоолны үндсэн суурь, илчлэгийн эх үүсвэр нь үр тарианы төрөл юм... Дэлгэрэнгүй