Бүхэл үртэй жигнэмэг

Онцлог: Энэхүү бүтээгдэхүүний жорд орсон буудайн /2 гурил нь төрөл бүрийн эрдэс бодис, хүнсний эслэгийн агууламж өндөртэй, илчлэг багатай, мөн бүхэл үрийн гурил нь кальци, төмөр болон саленийн эх үүсвэр бөгөөд цөсний сувгийг цэвэрлэх, бүдүүн гэдэсний үйл ажиллагааг сайжруулах, илүүдэл хорт бодисыг гадагшлуулах, цусан дахь сахарын хэмжээг тогтворжуулах, холестриныг бууруулах, хавдар, чихрийн шижин өвчний идэвхижилтийг бууруулах зэрэг эмчилгээ сувиллын шинж чанартай бүтээгдэхүүн юм.

Жин: 250гр

Хэрэглэгчийн боловсролд

Шанзтай багет талх

2017/11/20
Хэрэглэгчдийн зүгээс багет талхыг хэрхэн хэрэглэх, ямар хольцтой хамтатган хэрэглэх талаар зөвлөгөө мэдээлэл авахыг хүссэн санал ихээр ирдэг тул багет талхны хэрэглээг таниулсан цуврал би...

Эрүүл мэнд

2017/11/04
ХҮНСНИЙ НОГОО:Хүнсний ногоо нь илчлэг бага, эрдэс бодис, аминдэм, биологийн идэвхит бодисын үндсэн эх үүсвэр юм. Хоногийн хоолны гаруй хувь буюу насанд хүрсэн хүн өдөрт 3 – 5 нэгж хүнсни...

Чанар гэж юу вэ?

2017/11/04
1992 онд Харвардын их сургуулийн хоол тэжээлийн мэргэжилтнүүд эрүүл хооллолтын пирамидыг анх бүтээсэн түүхтэй. Улс, үндэстэн бүрт ёс заншил, газар зүйн байршил болон хүний биеийн физиолог...

Талх, нарийн боовны хэрэглээ

2017/11/04
ҮР ТАРИА ТҮҮГЭЭР БОЛОВСРУУЛСАН БҮТЭЭГДЭХҮҮН: Хоногийн хоолны үндсэн суурь, илчлэгийн эх үүсвэр нь үр тарианы төрөл юм. Хоногий хоолны 40 орчим хувь буюу насанд хүрсэн хүн өдөрт 11-16 нэгж...